OVER MCAP Vervaardigen van maatwerk kabeloplossingen voor verschillende toepassingen

Maatwerk kabeloplossingen

MCAP werd in 1987 opgericht door Martin en Corina van Aperloo als assemblagebedrijf voor computerbekabeling, zoals IBM Type 1- en printerkabels. In 1989 verhuisde MCAP van Oosterhout naar een groter bedrijfspand in Raamsdonksveer. Het vervaardigen van maatwerk kabeloplossingen voor verschillende toepassingen werd de nieuwe basis van het bedrijf.

Bekabelingsspecialist

Dankzij de kritische blik, het grote oplossend vermogen en de proactieve instelling van MCAP ontwikkelde het bedrijf zich tot een specialist op het gebied van koper- en glasvezelassemblages. Vanwege constante groei sloegen Martin en Corina in 1991 de eerste heipaal van een nieuw bedrijfspand aan de Bliek op het industrieterrein Dombosch I. Zeven jaar later werd het pand nog eens flink uitgebreid.

“Onze klanten schakelen ons steeds vaker in tijdens het ontwikkeltraject van hun producten. Meedenken, mee-ontwikkelen en samen een product verbeteren. Dat zijn de kernwoorden waar wij voor staan. De meest optimale samenstelling, gericht op de specifieke toepassing van onze klant.”

Martin van Aperloo

 

Modulebouw

Naast het ontwikkelen en samenstellen van bekabeling richt MCAP zich ondertussen steeds vaker op module- en apparatenbouw. Omdat de klanten zo steeds meer assemblage-activiteiten bij één vertrouwde partij kunnen onderbrengen, is dit voor hun een enorme toegevoegde waarde. De lijnen zijn kort en de flexibiliteit is hoog.

In 2016 is het naast gelegen bedrijfspand erbij aangekocht om het groeiend aantal projecten te verwerken. Zo gaan wij de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Zoekt u een betrouwbare partner voor het ontwerpen en assembleren van bekabeling of modules, neem dan direct contact met ons op. U bent van harte uitgenodigd.