Kabelassemblage

MCAP – Kabelassemblage bedrijf

MCAP is niet alleen specialist in de assemblage van diverse kabels, maar ook in kabels, connectoren en kabeloplossingen. MCAP is, met meer dan 27 jaar ervaring, absoluut een expert op het gebied van kabelassemblage en verbindingen. Onze maatwerk verbindingen ziet u dan ook in de meest uiteenlopende sectoren terug. Een aantal sectoren waarvoor we diverse kabelassemblages hebben gerealiseerd zijn zorginstellingenruimtevaartdefensie en landbouw.

Door onze ervaringen uit de diverse branches, hebben we een groot oplossend vermogen. Wat voor kabelprobleem u heeft, we komen altijd tot de aansluitende oplossing. Wanneer u MCAP in wilt schakelen voor het realiseren van de kabelassemblage, bent u in elk geval zeker van de volgende zaken:

  • 100% kwaliteitsgarantie;
  • Proactieve instelling;
  • Gedetailleerde kennis van kabels en connectoren;
  • Merk onafhankelijk;
  • De beste kabeloplossing;
  • Snelle levering.

Meedenken over kabelassemblage

Voor ons werkt het ’t prettigst dat wij aan het begin van het ontwikkeltraject van uw al betrokken zijn. Op deze manier kunnen wij meedenken, mee ontwikkelen en samen met u het product verbeteren. Het is een feit dat alleen de allerbeste kabelassemblage een verbinding levert met meerwaarde.

Verder is het mogelijk dat MCAP met alternatieve kabeloplossingen komt, waardoor er betere prestaties behaald kunnen worden of dat de kabelassemblage eenvoudiger geproduceerd kan worden. Dankzij de merk onafhankelijkheid kunnen wij kabels van de beste merken met elkaar combineren. Of we kunnen een kabelmerk kiezen met een snellere levertijd zodat we de kabelproductie kunnen versnellen.kabelassemblage mcap

Kabelassemblage van topkwaliteit

Alle kabelassemblage wordt geproduceerd door zeer ervaren én intern opgeleide medewerkers. Dat zorgt ervoor dat u verzekerd bent van uitstekende assemblage. Maar dat is nog niet alles, elk kabelproduct wordt zorgvuldig en uitgebreid getest voordat het naar u wordt toegestuurd. Vandaar dat we ook een 100% kwaliteitsgarantie hanteren en tot slot profiteert u van een snelle productietijd. Wanneer wij al het bronmateriaal in het bezit hebben, streven wij ernaar om binnen 2 weken de gewenste kabeloplossingen op te leveren.

Zo maakten we bijvoorbeeld:

Easy break-kabels voor ziekenhuisbedden

Kabels met Expanded Beam-connectors voor reportagewagens en industrie

UV-bestendige kabels voor buitentoepassingen en meetinstrumenten

Vind meer toepassingen in onze projecten.

Meedenken

Verschillende toepassingen vragen om verschillende aansluitingen. Dit is afhankelijk van de gebruiker, de omstandigheden, de benodigde levensduur en het budget.

Voor al deze keuzemogelijkheden kan MCAP u helpen met de optimale connector aan de beste kabel. Dat komt door onze jarenlange ervaring en door onze merkonafhankelijkheid. Neem in uw ontwerpstadium zo vroeg mogelijk contact met ons op en samen maken we de keuze die voor u het beste is.