Nederlands
English

Innovatieve toepassingen

De kabel- en glasvezelassemblies van MCAP vinden hun weg naar allerlei sectoren. Kabelassemblies van MCAP zitten onder andere in meteorologische registratiesystemen, datacenters, trajectcontrole, professionele registratieapparatuur voor beeld, geluid en licht, energiecentrales, melkrobots, verpakkingsmachines en nog veel meer.

Verlengsysteem Monitor acute zorg

Monitor systeem voor acute zorg aan bed van een patiënt. Het systeem blijft tijdens transport aan het bed gekoppeld met daaraan de patiënt. Het systeem kan ontkoppeld en gekoppeld worden zonder dat de registratie van de functies van de patiënt onderbroken worden.

De verbinding bevat RS232, Power, Netwerk, Alarmering en aarding in een samengestelde behuizing. De lengte van de kabel wordt op maat geleverd.  

Meting stralingsbelasting door zonlicht

Een albedometer, waarvan de bovenste pyranometer de inkomende zonnestraling meet en de onderste sensor door het aardoppervlak geflecteerde zonnestraling.

De toepassing moet in elk klimaat kunnen functioneren. Er waren dus specifieke eigenschappen voor kabel en connector nodig. Om herkenbaar te zijn op afstand is de kabelmantel geel geworden.   

Direct contact


Graag willen wij U uitnodigen om bij ons te komen kijken.