Nederlands
English

Innovatieve toepassingen

De kabel- en glasvezelassemblies van MCAP vinden hun weg naar allerlei sectoren. Kabelassemblies van MCAP zitten onder andere in meteorologische registratiesystemen, datacenters, trajectcontrole, professionele registratieapparatuur voor beeld, geluid en licht, energiecentrales, melkrobots, verpakkingsmachines en nog veel meer.

Neutrik OpticalCON QUAD

Het opticalCON systeem is gebaseerd op LC-connectors, maar elimineert de zwakte en staat garant voor een veilige en stof en robuuste verbinding. De opticalCON QUAD is gebaseerd op de bewezen opticalCON DUO connectie, maar met vier kanalen het is geoptimaliseerd voor Point-to-Point verbindingen en multi-channel routing toepassingen. Het systeem gaat mee met de toenemende behoefte aan glasvezel kanalen.

 

De opticalCON QUAD kabelconnector herbergt een viertal PC optische kanalen op basis van conventionele en bewezen LC-connectiviteit beschermd door een robuuste en duurzame volledig metalen behuizing. Het beschikt over een verend push-pull-vergrendeling en een uitstekende kabel met een bescherming en trekontlasting  van aramide garen. De optische aansluiting is uitzonderlijk goed beschermd tegen vuil en stof door een automatisch bediend afsluitdeksel. De kabel is verkrijgbaar in verschillende lengtes en is leverbaar op haspel of op een rol. 

OpticalCON QUAD Technical Paper

 

MCAP is een NEUTRIK certified opticalCON assembler.

Direct contact


Graag willen wij U uitnodigen om bij ons te komen kijken.