Nederlands
English

Over MCAP

MCAP is al sinds 1987 specialist in glasvezel- en kabelassemblage. Wij adviseren u graag over de juiste oplossing voor uw verbindingsvraagstuk. Met een team van toegewijde medewerkers zorgen wij er voor dat u de kabel assemblie krijgt die u nodig hebt. Technisch innovatief zijn en beschikken over een groot kwaliteitsbesef bepalen de positie van MCAP.

Wie zijn we

MCAP is specialist in kabels en verbindingen. Daar waar de verbinding moet worden gemaakt tussen bestaande apparatuur en nieuwe apparatuur, levert MCAP de juiste kabel- of glasvezel assemblies. MCAP helpt haar opdrachtgevers hiermee letterlijk een stap vooruit.

MCAP loopt hierin voorop. Dat betekent dat wij veelal daar opereren, waar onderzoek, ontwikkeling en elektronische vernieuwing samenkomen. Om die reden vragen wij onze klanten om te investeren in de relatie, zodat wij gedurende het gehele ontwikkelingsproces kunnen meedenken en relevante informatie kunnen uitwisselen.
Om deze uitdaging dagelijks met dezelfde inzet en accuratesse aan te gaan, werken wij samen met een hecht team van medewerkers.

MCAP maakt de kwaliteit van haar opdrachtgevers controleerbaar. Hierbij streven wij naar een 100% kwaliteitsgarantie. Dit heeft ons meerdere malen een plaats opgeleverd aan de wieg van wereldwijd toonaangevende ontwikkelingen. Zo leverden wij onder meer een bijdrage aan de bekabeling van het lanceerplatform van de Ariane raketten, de automatisch openslaande deuren, elektronisch aangestuurde protheses voor gehandicapten en de elektronische bloeddrukmeter.

Direct contact


Graag willen wij U uitnodigen om bij ons te komen kijken.