Nederlands
English

Over MCAP

MCAP is al sinds 1987 specialist in glasvezel- en kabelassemblage. Wij adviseren u graag over de juiste oplossing voor uw verbindingsvraagstuk. Met een team van toegewijde medewerkers zorgen wij er voor dat u de kabel assemblie krijgt die u nodig hebt. Technisch innovatief zijn en beschikken over een groot kwaliteitsbesef bepalen de positie van MCAP.

Over MCAP

MCAP Cable & Glassfiber assemblies werd opgericht in 1987 door Martin en Corina van APerloo. In 1989 verhuisde MCAP van Oosterhout naar Raamsdonksveer. Het vervaardigen van maatwerk kabeloplossingen is dan de basis van het nieuwe bedrijf. Dankzij een kritische blik, een groot oplossend vermogen en een proactieve instelling ontwikkelde MCAP zich tot een specialist op het gebied van kabelassemblies en glasvezelassemblies. In 1991 sloegen Martin en Corina de eerste heipaal van een nieuw bedrijfspand op het industrieterrein Dombosch I. Zeven jaar later werd het pand nog eens flink uitgebreid.

Martin van Aperloo:
“Onze klanten schakelen ons steeds vaker in tijdens het ontwikkeltraject van hun producten. Meedenken, mee-ontwikkelen, samen een product verbeteren, het zijn de kernwoorden waar wij voor staan. Want alleen de allerbeste kabelassemblie levert een verbinding met meerwaarde.”

Direct contact


Graag willen wij U uitnodigen om bij ons te komen kijken.