Nederlands
English

Kabels op maat

Al meer dan 27 jaar zijn we gespecialiseerd in de assemblage van kabels en glasvezel. Wij assembleren alle kabels op maat. Zodat deze voldoen aan al uw wensen. Voor iedere verbindingsprobleem, zijn er meerdere kabeloplossingen. MCAP cable & glassfiber assemblie helpt u aan de beste kabeloplossing. Neem direct contact op voor meer informatie.

Kabels op maat

Wij zijn gespecialiseerd in kabelassemblage. Dit doen we voor een diversiteit aan klanten. Voor elk kabelprobleem kunnen wij de optimale kabeloplossing produceren. Wij leveren kabels op maat in grote én kleine aantallen.

Maatwerk kabels

Met onze maatwerk kabels bent u altijd verzekerd van de meest optimale verbinding. Er is namelijk een groot verschil tussen functioneren en optimaal presteren. De optimale kabelverbinding begint met de juiste kabel connectors. Omdat wij merk onafhankelijk zijn, kunnen wij ten allen tijde kiezen voor de beste connector. Een optimale kabelverbinding kent de volgende voordelen:

  • minder storingen;
  • een langere levensduur;
  • meer gebruiksgemak;
  • een betere performance.

Offerte kabel op maat

Voor het maken van kabel op maat bent u bij ons zeker op het juiste adres. Met ruim 27 jaar ervaring, zijn wij zeer ervaren en mogen wij ons een echte kabel expert noemen. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

U kunt niet vroeg genoeg bellen, want het liefst worden wij al tijdens het ontwikkeltraject van het product betrokken. Zo kunnen wij vooraf actief meedenken aan de beste oplossing.

In de praktijkcases op onze website vindt u diverse maatwerk kabels die wij voor klanten hebben geproduceerd. Bij MCAP bieden wij 100% kwaliteitsgarantie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste kabelverbinding.

Ga naar de homepagina   

Direct contact


Graag willen wij U uitnodigen om bij ons te komen kijken.