Nederlands
English

Kabel producent

In principe is MCAP geen kabel producent. Wij produceren namelijk geen kabels, wij verzorgen de assemblage van de kabels. Dit houdt in dat wij kabels op maat maken voor onze opdrachtgevers. Op basis van het verbindingsprobleem, assembleren wij kabels met de juiste kabel connectors.

Kabel producent

Als kabel producent levert MCAP voornamelijk kabelsamenstellingen voor besturingstechnieken. Dat houdt in dat wij bekabeling maken voor in de apparatenbouw. Zo kan de ene applicatie een verbinding leggen met de andere applicatie. Wij zijn dus kabel producent voor maatwerk kabels die als oplossing dienen voor specifieke kabelverbindingen.

Ervaren kabel producent

In de ruim 27 jaar dat wij actief zijn met kabelassemblage, hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan in diverse sectoren. Met deze kennis en ervaring zijn wij altijd in staat om de optimale kabelverbinding te ontwikkelen. Dit maakt MCAP de specialist in kabels en verbindingen. Bovendien zijn wij merkonafhankelijk en kunnen zodoende altijd kiezen voor de beste kabel connector.

Proactieve kabel producent

Als u zoekt naar de beste kabel oplossing, neem dan geheel vrijblijvend contact op! Ook als u zich  nog bevindt in het ontwikkeltraject. Door ons vooraf al te betrekken, kunnen we actief meedenken en mee ontwikkelen. Zo kunnen we u vanuit onze kennis en ervaring u helpen om uw product te verbeteren.

Ga naar de homepagina    

Direct contact


Graag willen wij U uitnodigen om bij ons te komen kijken.