Nederlands
English

Kabel expert

Vanaf 1987 is MCAP cable & glassfiber assemblies actief met de assemblage van kabels en glasvezel. Met al onze ervaring en gespecialiseerde kennis garanderen wij u de beste kabelverbinding. Zoekt u een kabel expert? Neem dan direct contact op!

Kabel expert

MCAP is ongetwijfeld de kabel expert van Nederland. Wij zijn al ruim 26 jaar actief met 'speciale' kabelassemblage. Al vele fabrikanten van allerlei machines en apparatuur vertrouwen al jarenlang op onze expertise. Door de diversiteit van de sectoren waarbij MCAP actief is, kunnen wij uw probleem bekijken vanuit een helikopterview. Door de beste oplossingen uit de diverse branches te combineren, komen we altijd tot de beste kabeloplossing voor uw specifieke situatie. Dit maakt ons de kabel expert!

Betrek de kabel expert

Zodra u kampt met een verbindingsprobleem of zoekt naar een partij voor professionele kabelassemblage. Kunt u vrijblijvend contact opnemen. U kunt ons niet vroeg genoeg contacteren. Als kabel expert bieden we een toegevoegde waarde in het ontwikkelingstraject. Met onze kennis kunnen we met u meedenken en mee ontwikkelen. Om zo samen het product te verbeteren.

Ga naar de homepagina   

Direct contact


Graag willen wij U uitnodigen om bij ons te komen kijken.