Nederlands
English

Kabel connectors

Bij elke kabelverbinding dient met goed na te denken over de kabel connectors. De keuze van de kabel connectors is essentieel voor de kwaliteit van de verbinding. Wilt u zeker zijn van de beste kabel connectors en de beste kabelverbinding? Neem dan direct contact op met MCAP cable & glassfiber assemblies.

Kabel connectors

Voor de beste kabelverbindingen zijn de kabel connectors van levensbelang. Een optimale verbinding komt enkel tot stand met de juiste kabels en de juiste kabel connectors. Wij voorzien onze klanten al meer dan 26 jaar van de beste kabelverbindingen. We zijn niet merk afhankelijk, met als voordeel dat wij de beste kabel connectors kunnen gebruiken voor uw kabelassemblage.

Daarnaast kunt u bij MCAP profiteren van onze 100% kwaliteitsgarantie, dat houdt in dat we elke kabel connector zorgvuldig testen voordat deze aan de klant wordt geleverd. We kunnen veel voor u betekenen als het gaat om nieuwe maatwerk kabeloplossingen, maar ook als een bestaande kabel connector nagemaakt of verbeterd moet worden. Voor elke kabeloplossing of kabel connector zit u dus goed bij MCAP.

Wanneer MCAP de kabeloplossing voor u produceert, dan kunnen wij deze binnen 2 weken voor u klaar hebben. Dit alleen wanneer alle producten van externe partijen bij ons geleverd zijn. Of het nu gaat om nieuwe of bestaande kabel connectors, ons streven is om binnen 2 weken klaar te zijn.

Kennis van kabel connectors

MCAP staat bekend om haar zeer gedetailleerde kennis van kabels op maat en kabel connectors. We beschikken dan ook over ervaren kabel specialisten en jarenlange ervaring die is opgedaan in diverse sectoren. We hebben onder meer easy break-kabels voor ziekenhuisbedden, expanded beam connectoren voor reportagewagens en UV bestendige kabels voor meetinstrumenten ontwikkeld. Als u meer wilt weten over onze referenties, neem dan eens een kijkje bij onze kabeloplossingen.

De juiste kabel connectors.

Om de juiste kabel connectors te kiezen, is het belangrijk om vooraf goed na te denken over alle mogelijkheden. Zo kunnen we kijken naar de kwaliteit, productie en de prijs van de gewenste kabel oplossing. Voor ons is het dus al fijn dat we vanaf het begin van het ontwikkel traject al betrokken zijn. Zo kunnen wij met u meedenken en ontwikkelen om uw product te voorzien van de meest efficiënte kabelverbinding. Daarbij zijn de kabel connectors zeker essentieel.

Als u meer wilt weten over de gewenste kabeloplossing, neem dan vrijblijvend contact op.

Ga naar de homepagina   

Direct contact


Graag willen wij U uitnodigen om bij ons te komen kijken.