Nederlands
English

Glasvezel assemblage

Wanneer u op zoek bent naar een partner voor de juiste glasvezel assemblage, dan kan MCAP cable & glassfiber assemblies veel voor u betekenen. Wij zijn een pro actieve onderneming en ontwikkelen in een goede samenwerking met u de gewenste glasvezel assemblage.

Glasvezel assemblage

MCAP is niet alleen een toonaangevende specialist in glasvezel assemblage, maar ook in andere bekabeling en kabeloplossingen. Onze werkzaamheden zijn dan ook zichtbaar in een groot aantal sectoren, waaronder zorginstellingen, datacenters, ruimtevaart, defensie en landbouw. We hebben meer dan 27 jaar ervaring en veel kennis over glasvezel assemblage in huis.

We kunnen u allerlei oplossingen aanbieden, naast het realiseren voor bekabeling voor nieuwe apparaten en machines is het ook mogelijk dat we de bestaande bekabeling produceren en/of verbeteren. Stel dat een bepaalde kabel assemblage beter tegen bepaalde weersomstandigheden moet kunnen, dan kunnen wij daar een interessante kabeloplossing voor produceren. Wij bieden onder meer:

  • Een pro actieve instelling;
  • Gedetailleerde kennis van glasvezel en bekabeling;
  • 100% kwaliteitsgarantie;
  • De beste kabeloplossing;
  • Een snelle levering;
  • Topkwaliteit doordat we merk onafhankelijk zijn.

Meedenken over de gewenste kabelassemblage

Voor ons is het fijn dat we vanaf het begin af aan betrokken zijn bij het ontwikkeltraject van uw product. Wij kunnen op deze manier eenvoudig meedenken, mee ontwikkelen en indien nodig de kabelproducten verbeteren. Alleen de beste glasvezel assemblage zorgt uiteraard voor het gewenste resultaat en de beste prestaties.

Dankzij onze proactieve houding kunnen we u alternatieve kabeloplossingen bieden. Dit kan ervoor zorgen dat er betere prestaties behaald worden, dat de kabels goedkoper geproduceerd kunnen worden of dat de glasvezel assemblage sneller ontwikkeld kan worden. Dankzij onze merk onafhankelijkheid kunnen we de beste materialen in huis halen van diverse merken. Zodat u kunt profiteren van diverse voordelen voor de gewenste glasvezel assemblage.

Glasvezel assemblage van uitstekende kwaliteit

Alle kabelproducten worden geproduceerd door onze zeer ervaren medewerkers. Zij zijn intern opgeleid en zorgen ervoor dat de glasvezel assemblage van topkwaliteit is. Een ander groot voordeel is dat wij elke kabel en elke connector zorgvuldig testen. Met die reden kunnen we dan ook een 100% kwaliteitsgarantie bieden, zodat u nooit een kapotte kabel van ons ontvangt. Wanneer wij voor u de glasvezel assemblage mogen ontwikkelen, streven wij ernaar om binnen 2 weken de gewenste bekabeling te leveren.

Ga naar de homepagina     

Direct contact


Graag willen wij U uitnodigen om bij ons te komen kijken.