Nederlands
English

Kabel maker

MCAP cable & glassfiber assemblie is een kabel maker in hart en nieren. Al sinds 1987 zijn we specialist op het gebied van kabelassemblage. Onze kabelassemblies vindt u terug in allerlei sectoren. Met onze brede ervaring en specialistische kennis garanderen wij u de optimale kabeloplossing voor uw verbindingsprobleem. Neem daarom contact op met MCAP.

De kabel maker

Al ruim 27 jaar houden wij ons bezig met de assemblage van kabels. Met onze kennis en ervaring zijn we de kabel maker van Nederland. Als kabel maker voor een diversiteit aan klanten, hebben we vele kabeloplossingen gerealiseerd in de meest uiteenlopende sectoren. Zo hebben wij onder andere kabels gemaakt voor de defensie, ruimtevaart, landbouw en zorg. Lees bij toepassingen meer over de innovatieve toepassingen waar MCAP als kabel maker actief is.

Top kwaliteit

Als de kabel maker van Nederland staan kwaliteit en betrouwbaarheid centraal. In ons productieproces werken wij continu aan onze kernwaardes. Zo helpt de implementatie van de norm IPC/WHMA-A620B in het productieproces de prestaties te verbeteren en de levensduur van onze kabels te verlengen. Voordat wij de maatwerk kabels opleveren, testen we alle kabels grondig. Hiervoor hebben wij diverse meet- en testsystemen tot onze beschikking. Alleen zo kunnen wij een 100% kwaliteitsgarantie garanderen.

Daag ons uit

Zoals eerder geschreven zijn wij actief in allerlei sectoren. Dit zorgt voor een helikopterview, enorme dosis aan ervaring en veel creativiteit. Met deze eigenschappen weten we bij elk verbindingsprobleem, hoe complex deze ook is, een oplossing te vinden. Graag worden wij al tijdens het ontwikkeltracject van een product benaderd. Zo kunnen we vanuit onze kennis en ervaring meerwaarde bieden door mee te denken en mee te ontwikkelen. Samen verbeteren we het product. Dus bent u op zoek naar een kabel maker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ga naar de homepagina     

Direct contact


Graag willen wij U uitnodigen om bij ons te komen kijken.