Nederlands
English

Cable assemblies

Voor het ontwikkelen en vervaardigen van uw cable assemblies werkt MCAP met de bekende A-merken. MCAP Cable Assemblies is merkonafhankelijk en kiest zodoende altijd de beste kabeloplossing voor uw verbindingsprobleem.

Cable assemblies

MCAP Cable Assemblies is als sinds 1989 actief met glasfiber en cable assemblies. Onze cable assemblies vindt u terug in de meest uiteenlopende sectoren. Zo zijn we met onze kabeloplossingen actief voor bedrijven in de zorg, defensie, landbouw, ruimtevaart, etc.

Brede ervaring

Met onze brede ervaring mag MCAP Cable Assemblies zich met oprecht de kabel expert van Nederland noemen. Bovendien zorgt de diversiteit aan opdrachtgevers ervoor dat MCAP Cable Assemblies vanuit een helikopterview naar uw kabelprobleem kunnen kijken. Op deze wijze komen wij tot de meest geschikte oplossing voor uw verbindingsprobleem.

Bij MCAP Cable Assemblies bent u verzekert van:

  • 100% kwaliteitgarantie
  • Een proactieve instelling
  • Een gedetailleerde kennis van kabels en kabelconnectoren
  • De beste kabeloplossing
  • Een snelle levering

Vrijblijvend contact

Bent u geïnteresseerd in onze cable assemblies? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. U kunt ons niet vroeg genoeg benaderen. Met onze kennis en ervaring, kunnen wij van toegevoegde waarde zijn tijdens het ontwikkelingstraject. Wij kunnen samen met u meedenken en wellicht mee-ontwikkelen, om samen een optimaal product te realiseren. Neem daarom gerust even contact op met MCAP Cable Assemblies.

Ga naar de homepagina     

Direct contact


Graag willen wij U uitnodigen om bij ons te komen kijken.